Een kwalitatieve uitvoering begint met een harmonieus uitgewerkt idee

 

In de afwerking herkent u de kwaliteit van de vakman. Daarom willen we graag tijd investeren in het uitwerken van uw ideeën. Misschien weet u perfect wat u wil en komt het erop neer om dat te vertalen in ene praktische uitvoering. Maar misschien droomt u enkel van de sfeer van uw toekomstig interieur en dan helpen wij u dat concreet vertalen in stijlen, kleuren en technieken.

 1. Plaatsbezoek
  Nadat u contact met ons hebt opgenomen, maken we een afspraak om de ruimte(s) te bekijken die u wil renoveren. We luisteren naar uw plannen en proberen meteen ideeën concreet te maken aan de hand van kleuradvies, schildertechnieken, texturen en de harmonie met de aanwezige interieurelementen.

 2. Uitwerken van het idee
  Om u te helpen bij u keuzes, kan het handig zijn om een bezoek te brengen aan onze realisaties. We maken daarvoor graag een nieuwe afspraak.

 3. Offerte
  Op basis van onze gesprekken werken we het idee uit en maken we een prijsofferte zodat u alle elementen heeft om over ons voorstel te beslissen.

 4. Planning
  We plannen uw werf in en brengen u daarvan op de hoogte. De datum die we vooropstellen is een belofte die we willen waarmaken.

 5. Bevestigingsbezoek
  Veertien dagen voor de aanvang van de werken, maken we opnieuw een afspraak. We gaan na of kleuren, stijlen en materialen die we in de offerte hebben beschreven nog steeds overeenkomen met uw keuze. We zijn ons er immers van bewust dat ideeën verder rijpen en nieuwe inspiratie uw initieel plan kan beïnvloeden.

 6. Uitvoering
  Op de dag van afspraak, starten we de werken. We houden van efficiënt en proper werk. We werken steeds aan één werf tegelijk en werken tot alles klaar is. 

Bent u op zoek naar een ervaren schilder of decorateur die u kan adviseren inzake stijl, techniek en kleur?

Maak een afspraak