Inspiratie laat zich geen grenzen opleggen

Ik had al meer dan 15 jaar voor een schilder-decorateur gewerkt toen ik in 2008 besloot om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik heb ook ruime ervaring als pistoolschilder omdat ik aan de slag was in onder meer het Centraal Station in Antwerpen, het metrostation Eddy Merckx en het observatorium van Ukkel. Ook al lijkt dit in contrast te staan met het detailwerk in interieurs, komt het vandaag goed van pas als we lofts en grote plafondoppervlaktes moeten schilderen.

Nadat ik 17 jaar in de textielsector had gewerkt, werd ik aangestoken door de passie van mijn man. Terwijl ik elke dag met hem naar de werven trok, volgde ik een opleiding om mij verder in schildertechnieken te specialiseren. Ondertussen bleef ik onze klanten inspireren met haar natuurlijke feeling voor mooie interieurstoffen. Vandaag loopt schilderen en decoreren van een volledig interieur vaak naadloos over in elkaar.

Onze ervaring en het plezier dat we beleven om de interieurwensen van onze klanten te realiseren, zijn onze belangrijkste werkinstrumenten. Mensen hebben, vooraleer ze ons uitnodigen, vaak al heel lang nagedacht over hun interieur en over wat ze wel en vooral niet wensen. We vinden het fantastisch om daar naar te luisteren. Op die manier leren we onze klanten kennen en vernemen we wat hun favoriete stijlen, kleuren en texturen zijn. Vandaar vertrekken we om een concreet voorstel te formuleren en hun interieurdroom te vervolledigen. Vaak komen daar opdrachten bij die het schilderen en de raamdecoratie overstijgen. Inspiratie laat zich nu eenmaal moeilijk grenzen opleggen.