Sfeervolle raamdecoratie om kamers te verduisteren of als zonnewering

 

Gordijnen en vitrages

Overgordijnen en vitrages zijn discrete of in het oog springende sfeerbepalers. Jaarlijks bieden we nieuwe collecties aan in een ruim assortiment soepele stoffen, kleuren en dessins.

Behalve als sfeerbepalers hebben overgordijnen en gordijnen of vitrages een praktische functie. Vitrages filteren het zonlicht en verhinderen de inkijk, terwijl overgordijnen, afhankelijk van de dikte en de voering, in staat zijn om een ruimte volledig te verduisteren.

 

Gordijnroedes en ophangsystemen

 

Welk gordijn u ook kiest, we hebben een ruime keuze aan ophangsystemen die aansluiten bij de gekozen stijl. Voor landelijke woningen laten we smeedwerken gordijnroedes op maat maken in een klein atelier in eigen land.Stores en shutters

We hebben heel wat ideeën en oplossingen om uw ramen te voorzien van stores. De stores zijn gemaakt uit stof, kunststof of hout en er zijn diverse ophangsystemen mogelijk; van rolgordijnen, over panelen tot verticale of horizontale lamellen.

Shutters zijn houten luiken die voor uw ramen worden geplaatst. Ze zijn voorzien van horizontale lamellen om de lichtinval en de sfeer in uw woning in een handomdraai te regelen. We kunnen u verschillende types aanbieden en de kleur kiest u uiteraard zelf.

Onze shutters zijn duurzaam en vergroten de waarde van uw woning. Ze reinigen bovendien gemakkelijk en zijn een oplossing voor mensen die gevoelig zijn aan huisstofmijt.

Bent u op zoek naar een ervaren schilder of decorateur die u kan adviseren inzake stijl, techniek en kleur?

Maak een afspraak